Om oss på Hagaskallets

Mikael och Maria

Vi som startat denna familjeuppfödning av drever heter Mikael och Maria. Vi har båda sedan barnsben varit med på jakt ute i skogen. Så att ha hundar, speciellt jakthundar, var ett enkelt val när vi flyttade ihop och bildade familj.  Vi bor i Gullringen, ett litet samhälle utanför Vimmerby med våra två barn Casper och Wilmer samt våra hundar.

Så fort det finns en ledig stund åker gärna Mikael ut med hundarna till skogen, det är med honom det tränas och går jaktprov, Maria sköter utställningsbiten. 

Vi har i dagsläget fyra drevertjejer hemma, Yndra och hennes två avkommor Abbie och Dolly samt Abbies avkomma Centa.

Utöver det har vi Elsa som är en Jämte och Molly, blandrastiken wachtel/gråhund/laika samt vårt senaste tillskott och förhoppningsvis blivande stjärna, gråhunden TF Elgkampens Ajla.

Mikael jagar gris och älg med Elsa som även är diplomerad i grishägn. Molly börjar bli till åren men hon får allt följa med ut i skogen och röra lite på sig när hon vill följa med, annars tycker hon om att lata sig i soffan:)

Maria Mobil 073-0411417

Mikael Mobil 073-8450580

Casper, Yndra och Abbie

Doverdalens Yndra

Hagaskallets Abbie

Yndra & Abbie

Hagaskallets Abbie

Doverdalens Yndra

Hagaskallets Centa

Hagaskallets Centa

Hagaskallets Centa

TF Elgkampens Ajla

TF Elgkampens Ajla

Hagaskallets Abbie

Hagaskallets Dolly

TF Elgkampens Ajla

Senaste kommentaren

02.05 | 08:06

Hej Robin.
Vi har en intresselista som man får skriva upp sig på inför valparna. Sen när de är födda hör vi av oss för att se vilka som fortsatt är intresserad av valp. Med vänlig hälsning, Maria

01.05 | 19:23

är alla valpar tingade?

Dela den här sidan